Tools for Financial Managers and Controllers
contact
home


Home

Plus Value

FocusData levert adviesdiensten in bedrijfsbeheer en ontwikkelt eenvoudige en krachtige software, bestemd voor financiële managers en controleurs.

De meeste management software zijn te complex en te duur, vooral wat begeleiding betreft.

FocusData ontplooit sinds meer dan tien jaar eenvoudig op te zetten oplossingen waarbij de klant, indien gewenst, door ervaren consulenten geadviseerd en begeleid wordt.

Vragen die u zich stelt  :

FocusData biedt oplossingen !

FocusData is gespecialiseerd in het opzetten van Activity Based Costing  (ABC) gegoten in de vorm van onze eigen methodologie: De Smart Business Modelling (SBM).

Onze experts kunnen u helpen bij het opzetten van deze methodologie, die krachtige Business Intelligence tools levert voor uw dashboard toepassingen.
FocusData ontwikkelt en levert gespecialiseerde beheersoftware. Deze familie van modulaire informatica-tools laat de gebruiker toe om de architectuur van haar beleid te modelleren en beschikt aldus over krachtige strategisch management en prestatie-controle-tools.


FocusData geeft collectieve en individuele training voor ABC, ABM en ABB. Dit zijn methodes die een goed inzicht geven in de kosten en de rentabiliteit en die helpen bij het nemen van startegische beslissingen.

arrowtop