Tools for Financial Managers and Controllers
contact
home


Plus Value

Software

Het succes van een Smart Business Modelling project hangt af van de capaciteit van het financieel beleid van de onderneming om de methodologie op lange termijn te gebruiken als hulpwerktuig voor het nemen van gefundeerde management beslissingen.


Onze software-ingenieurs werken daarom continu in nauwe samenwerking met ons team van specialisten, aan de ontwikkeling van onze software om deze krachtig en gebruiksvriendelijk te maken. Dit draagt bij tot het genereren van dynamische en flexiebele business informatie die nuttig  is voor alle mangement niveaus van de onderneming.


Modeleren en berekenen

 

ABC Enterprise

Voor het gebruik in KMO's  


ABC Suite  

Software die de functies van ABC Enterprise herneemt, maar die aangepast is voor grotere berekeningsvolumes. Koppeling met de toepassingen Management Blox is mogelijk. Deze benadering laat een optimalisering en/of een automatisering van import van bepaalde gegevens toe.


Lijst van functies:       


arrowtop

ABC Report

Module voor het aanmaken van standaard of op maat verslagen

Lijst van functies:        


Collecte en analyse van de gegevens

Management Blox : 

Het invoeren van performante management tools vereist het verzamelen en de analyse van veelvoudige en gevarieerde, aan het bedrijf gekoppelde, informatie.

Management Blox is een innoverende en flexibele software die, dank zij interne applicatie tools, gestructureerd kan worden teneinde zich 100% aan de behoeften van de onderneming aan te passen. Aangezien de gebruikersinterfaces en de functies volgens uw wensen gestructureerd worden, beschikt u over een op maat gemaakte software!

Lijst van functies:  

arrowtop